Може коледните празници да наближават, а средата на декември

...
  Може коледните празници да наближават, а средата на декември
Коментари Харесай

Много валежи, но и меко време през втората седмица на декември

 

Може коледните празници да наближават, а средата на декември да е все по-близко, само че и през идните дни температурите ще бъдат позитивни, а снегът - привилегия единствено на някои елементи от страната.

Виж още: Как ще украсят вкъщи всяка от 12-те зодии за Коледа? 

Новата седмица ще ни донесе доста валежи, само че главно от дъжд. Те ще са резултат на няколко средиземноморски циклони. Първите превалявания ще стартират още в понеделник. Първо ще завали в Югозападна България, а по-късно и над цялата страна. Сняг ще вали само в планинските масиви на Югозападна България, както и в централните елементи на Стара планина, а и на някои места в Дунавската равнива. 

 

Във вторник и сряд над страната ще премине втори средиземноморски циклон, а през почивните дни - трети. През всичките дни от новата седмица температурите ще бъдат позитивни. Сутрешните ще варират сред 4 и 6 градуса, а дневните - докъм 10 градуса.

Виж още: ТЕСТ: Можеш ли да се оправиш с тези базови въпроси за човешкото тяло? 

Най-хладно се чака да бъде в понеделник, когато температурите няма да надскочат 7 градуса. С течение на дните и температурите ще се повишават, като към края на седмицата те ще доближат 10 градуса.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР